اخبار ،دانلود ،آموزش آنلاین بازی کردن بازی ها

بازگشت به شهر نفرین شده

تاریخ ارسال مطلب : دوشنبه 19 دی 1390, 10:11 ب.ظ

پس از اولین باری که آلبرت وسکر (Albert Wesker) درباره ویروس T به دنیا هشدار داد، سری بازی های Resident Evil راه زیادی را پشت سر گذاشته اند. نسخه جدید این سری از بازی ها که Resident Evil: Operation Raccoon City نام دارد، راهی کاملاً متفاوت نسبت به نسخه های قبلی را در پیش گرفته است. حتی دیگر آن حال و هوایی که سری Outbreak هم وجود داشت را در این عنوان نخواهید دید. تمرکز این نسخه بیشتر روی صحنه های اکشن و مبارزه با سلاح های مختلف است و کمتر المان هایی از یک بازی ترسناک در آن دیده می شوند. استودیوی Slant Six بازی را به صورت یک عنوان مبارزه ای-گروهی طراحی کرده که همکاری تیمی در آن حرف اول را می زند.

همین موضوع باعث شده که این عنوان شباهت زیادی به سری بازی های SOCOM داشته باشد. پس از نمایش جدید این بازی، رسانه های مختلف بر این باروند که Operation Raccoon City چیزی نخواهد بود که طرفداران اصلی این سری از بازی ها از آن خشنود باشند. بازی کاملاً به یک عنوان اکشن که در آن زامبی ها را از بین می برید، تبدیل شده است. در ORC بازیکنان به زمانی بازمی گردند که ویروس T در شهر Raccoon پخش شده و نمای تازه از نسخه های دوم و سوم این سری را به نمایش درآورده است. با شروع این بازی، کنترل برخی از نیروهای S.T.A.R.S را به عهده می گیرید که به نوعی تازه کاران RPD به حساب می آیند.

همچنین گروهی از افراد کارکشته Umbrella نیز در این بازی حضور دارند که با نام USS شناخته می شوند و وظیفه آن ها از بین بردن مدارکی است که ممکن است شرکت Umbrella را در این فاجعه متهم کند. قبل از اینکه وارد مأموریت بشوید، باید از 6 نفری که پیش روی شما قرار دارند، یک گروه 4 نفره را انتخاب کنید. هر تیم دارای یک قدرت و یک نوع سلاح خاص است. شخصیت های بازی نیز با قابلیت های Recon ،Demolition و Medic در این عنوان حضور پیدا می کنند. هر کدام از شخصیت های بازی دارای خصوصیت های خاصی هستند که در میان پرده های مختلف به نمایش درمی آیند.

سیستم پنهان شدن در پشت اشیاء مختلف، آن چیزی نیست که در سایر سوم-شخص های بازار با آن مواجه می شوید. این قابلیت به صورت خودکار صورت می گیرد. کافی است که شخصیت بازی به یکی از اشیاء موجود در بازی نزدیک شود تا به صورت خودکار پشت آن مخفی شود. کسانی که بازی را تست کرده اند، به این موضوع اشاره می کنند که سیستم کاورگیری بازی بسیار خوب از کار درآمده، اما اینکه بازی به صورت خودکار بازیکنان را مجبور به کاورگیری می کند، بعد از مدتی آزار دهنده می شود. البته باید به این موضوع هم اشاره کرد که در یک عنوان زامبی کشی، کاور گرفتن بسیار خوب است و به بازیکنان کمک زیادی می کند. روند اکشن بازی همانند سایر عناوین موجود در بازار است و برای اکثر بازیکنان بسیار آشنا خواهد بود.

آزادی عمل بازیکنان در این نسخه بیشتر از Resident Evil 4 و Resident Evil 5 شده است. این بازی برای کسانی که نسخه های قبلی RE را بازی نکرده اند، بیشتر مانند سری Left 4 Dead می ماند. شباهت میان این دو بازی بسیار زیاد است و شاید در خیلی از بخش ها فراموش کنید که در حال تجربه یکی از نسخه های Resident Evil هستید. المان های آشنای این سری از بازی ها در این نسخه نیز دیده می شوند. برای بازگرداندن سلامتی، گیاهان سبز رنگ همچنان در بازی حضور دارند. تنها چیزی که شاید باعث شود شما را یاد نسخه های قدیمی بیندازد، همین گیاهان سبز رنگی هستند که در بازی وجود دارند. نکته جالب اینجاست که در این نسخه با شخصیت معروف این سری از بازی ها نیز مواجه می شوید. لیان کندی (Leon S. Kennedy) در حال فرار از دست شخصیت هانک (Hunk) است.

این موضوع نیز باعث شده که بازی کمی با نسخه های قبلی در ارتباط باشد. با توجه به اینکه در ORC زامبی های مختلفی قرار دارند، بازیکنان با موضوع ویروس T مواجه می شوند. اسپری های جدیدی برای بازی طراحی شده که با ترکیب آن ها با چیزهای دیگر می توانید خودتان و یارانتان را در برابر این ویروس محافظت کنید. طرفداران این سری از بازی ها ممکن است فکر کنند که سازندگان تنها پوستی از سری Resident Evil را روی این بازی کشیده اند و آن را به حالت یک عنوان سوم-شخص کاملاً اکشن درآورده اند. چون به نظر می رسد که بازیکنان در این نسخه با چالش هایی که در نسخه های قبلی مواجه بودند، روبرو نیستند. به هر حال روند اکشن بازی با قسمت های داستانی ای که با نسخه های قبلی در ارتباط است، باعث شده که این عنوان حرف هایی هم برای گفتن داشته باشد. بازی Resident Evil: Operation Raccoon City در مارچ 2012 راهی بازار می شود.

banner

موضوعات
درباره ما

ایجاد کننده وبلاگ : hooman spv

این صفحه را به اشتراک بگذارید

آمار بازدید
کل بازدید ها :
تعداد کل مطالب :
آخرین بروز رسانی :

آپلود نامحدود عکس و فایل

آپلود عکس

برای نمایش تصاویر گالری كلیك كنید

کد گالری

ابزار وبلاگنویسان
banner 200x600
نظر سنجی

به نظر شما کدام یک از دستگاه های زیر برای بازی بهتر است.

پیوند های روزانه
کلمات کلیدی