اخبار ،دانلود ،آموزش آنلاین بازی کردن بازی ها

 البته در این سری هم ماشین های پلیس را تحریک می کنید،شهروندان بی گناه را دنبال خواهید کرد،جیب بری می کنید در حمل مواد به گرو ه های پخش کننده مواد کمک می کنید و بسیاری از کارهای بد دیگر که برای شخصیت اصلی بازی یعنی Niko Bellic امری لذت بخش هستند.GTA IV کاراکتر ها  ومحیط هایی را به ما نشان خواهد داد که تا به حال در هیچ بازی دیده نشده اند همراه با داستانی که می توان گفت شایسته گرفتن اسکار است.

شما به عنوان Niko Bellic که از ساکنین اروپای شرقی بوده وحالامی خواهد گذشته خود را در جنگ بوسنی فراموش کند وارد بازی خواهید شد.او به Liberty City وارد می شود تا اینکه رویای آمریکایی را تجربه کند و عموزاده خود یعنی Roman را نیز پیدا کند کسی که نقش اندکی در موفقیت های او خواهد داشت از هیچ، شروع خواهید کرد ،Niko مانند یک قاتل زندگی می کندو یک خارجی شرور که به نظر می رسد هیچگونه ارزش اخلاقی را نمی فهمد.

در این نسخه از بازی Niko در باتلاق مافیای آمریکا فرو رفته است اما Niko کم کم به خود می آید.مبارزه نیکو با طبیعت ظالمش هرگز باعث متوقف شدن بازی نمی شود برعکس بر جذابیت داستان بازی خواهد افزود.

Rockstar North تا جایی که ممکن بوده است شهر بازی را واقعی و با جزئیات طراحی کرده است می توان گفت Liberty City از New York الهام گرفته است.برعکس شهرهای بازی های سبک open world شهر Liberty City یک شهر کاملا زنده است که هر مکان آن داستان و تاریخ خود را دارد.

GTA IV Niko

هیچ کدام از مناطق شهر شبیه به هم نیستند بطوری که شما می تواند کاملا آنها را از هم تفکیک کنید. برای چند ساعت در یک خیابان بایستید و ببینید چگونه ماشین ها و رهگذران مختلف به شکل واقعی و طبیعی در خیابان رفت وآمد می کنند.زمانی که باران بیاید افرادی که عبور می کنند ممکن است چترخود در بیاورند و بالای سرشان بگیرند و یا اینکه روزنامه ای را برای خیس نشدن بالای سرشان بگیرند و سپس بسوی سایبانی بدوند.

Liberty City به اندازه San Andreas بزرگ نیست اما در عوض یک شهر شلوغ است که در آن چیز هایی زیادی برای دیدن و همچنین کارهای زیادی برای انجام دادن وجود دارد.ساختمان های زیادی درون شهرقرار گرفته اما در اکثر آنها نمی توانید وارد شوید در این حالت این وظیفه شماست که به تک تک درهای ساختمان های شهر سر بزنید و ببینید کدام یک از آنها باز می شود.مسئله وجود شهرهای زنده در بازی ها همیشه بیشتر به یک شوخی شبیه بوده و اکثر شهرهای طراحی شده کاملا مصنوعی به نظر می رسیدند چیزی که باید گفت این است که Liberty City کاملا شبیه به مکان های واقعی است.تمام حوادث در شهر هم به شکلی واقعی طراحی شده است به عنوان مثال زمانی که یک آگهی را اتفاقا از رادیوی شهر می شنوید می توانید پوسترهای آن را در سطح شهر مشاهده کنید.ممکن است بخواهید زمان خودرا به گردش در فضای اینترنت بگذرانید می توانید به سایت های مختلف بروید و یا اخبار مربوط به ماموریت های انجام شده توسط Niko را بخوانید.

برای اینکه برخلاف San Andreas و Vice city نسخه جدید ظاهری مدرن داشته باشد Niko ماموریت های خود را از طریق تلفن همراهش دریافت خواهد کرد.ممکن است با یک تماس وارد ماموریت شوید با اینکه ماموریت را بصورت حضوری بپذیرید.خبر خوب این است که همانند زندگی واقعی می توانید زمانی که درحال صحبت کردن با تلفن همراهتان خود هستیدمی توانید با اتوبوس شخصیتان از میان ماشین های پلیس که راه شما را سد کرده اند عبور کنید.

همچنین تلفن همراه در یادآوری وقایع و قرار ها به شما نقش دارد و مانند تلفن های واقعی ،زنگ و عکس زمینه آن قابل تغییر خواهد بود.البته مانند زندگی عادی در بعضی مواقع تلفن آزار دهنده خواهد شد در این حالت می توانید به تلفن خود جواب ندهید.در برخی از اوقات دوستانتان باشما تماس می گیرند که البته Niko ممکن است زمانی که در حال نبرد هوایی آن هم با هلیكوپتراست تصمیم بگیرد کمی دوستانش را منتظر بگذارد.

در بازی اگر کسی به اندازه کافی به شما علاقه داشته باشد تمام امکاناتش را در اختیار شما قرار می دهد به عنوان مثال برای تهیه اسلحه در هر زمانی می توانید با Little Jacob تماس بگیرید یا Packie ایرلندی عصبانی ماشین های بمب گذاری شده در اختیارتان قرار می دهد.پس می بینید داشتن دوستان زیاد می تواند برای شما مفید باشد  البته اینکار برای تمام کردن بازی ضروری نیست ولی بسیار می تواند به دردتان بخورد.دیالوگ هایی که در بازی استفاده می شوند خنده دار ،جذاب و فوق العاده هستند در بعضی از ماموریت ها جایزه ای که در ازای انجام ماموریت دریافت خواهید کرد تنها یک دیالوگ زیبا خواهد بود.

مکان های زیادی در شهر وجود دارد که می توانید در آنجا با دوستان جدیدی آشنا شوید همچنین بازی هایی مانند دارت و بولینگ هم در بین بازی اصلی گنجانده شده است  که می توانید از طریق آنها برای خود دوست پیدا کنید.تنها مشکلی که داشتن دوستان زیاد ممکن است  برای شما به وجود بیاورد این است که است از مسیر داستان دور شوید.کاراکترهای موجود در بازی هر کدام منحصر بفرد بوده و دارای خصوصیات و اخلاق خاص خود هستند.

درون بازی شما حق انتخاب گسترده ای خواهید داشت به عنوان مثال در هر ماموریت ممکن است افرادی وجود داشته باشند که نخواهید گلوله ای را حرام آنها کنید البته تصمیمات گرفته شده بازی را تغییر نمی دهد و یا جایزه ای برای شما نخواهد داشت اما دیالوگ های شما تغییر خواهد کرد و به تبع آن شخصیت شما در بازی نیز شکل دیگری خواهد شد.در تعداد زیادی از صحنه های بازی باید تصمیمات سرنوشت سازی بگیرید که در عوض پاسخ تصمیمتان را دریافت خواهید کردچیزی که هرگز تصور نمی شد دربازیGTA قرار بگیرد.

 بیشتر از 90 ماموریت مختلف در بازی وجود دارد که انجام هر کدام از آنها می تواند 24 یا 25 ساعت وقت شما را بگیرد.دشمنان مختلف،مکان های گوناگون و هوش مصنوعی متفاوت همگی عناصری هستند که سبب می شوند هرگز ازIV GTA خسته نشوید.یکی از بهترین ماموریت های بازی زمانی است که می خواهید با همکاری Packie McCreary دزدی بانک انجام دهید اما همه چیز اشتباه پیش می رود،پلیس ها بانک را محاصره خواهند کرد و دیگر راه خروجی باقی نمی ماند و می بایست برای خروج با پلیس ها در خیابان درگیر شوید.نقطه ضعفی که در بازی های GTA وجود داشت این بود این سری بازی ها از داشتن یک سیستم هدفگیری بروی دشمنان در هنگام جنگ محروم بودند اما خوشبختانه این عیب در GTAIV رفع شده است و اکنون می توانید با نگه داشتن trigger به سمت دشمنان و یا شهروندان هدفگیری کنید از این سیستم به دو گونه خودکار و دستی می توانید استفاده کنید سیستم دستی برای زمانی است که می خواهید به نقاط خاصی از بدن دشمن خود مانند سر شلیک کنید اما سیستم خودکار برای کسانی است که به کنترل بازی هنوز عادت نکرده اند. یکی دیگر از نکات برجسته بازی سنگر گرفتن است با زدن کلید right shoulder در پشت اجسامی که نزدیک شما هستند سنگر بگیرید.در حالت سنگرگرفته از پشت سنگر بیرون بیایید و به سمت دشمن خود شلیک کنید البته می توانید از حالت به اصطلاح blind fire هم استفاده نمائید. بین سنگرهای مختلف به سرعت حرکت کنید باید گفت سیستم سنگرگیری تا حد زیادی مشابه سیستمGOW است.هوش مصنوعی دشمنان هم در هنگام مبارزه متفاوت خواهد بود بعضی ممکن است پشت اشیای مختلف سنگر بگیرند و عده ای دوست دارند در فضای باز با شما رودررو شوند.البته مجبور نیستید که حتما از سیستم سنگر استفاده کنید و اگر دوست دارید از همان سبک قدیمی دوئیدن و شلیک کردن  برای مبارزه بهره ببرید به هر حال شما در نحوه  انجام ماموریت خود آزاد خواهید بود.

پلیس ها به Niko اجازه نخواند داد که در شهر راه بیفتد و مردم را به قتل برساند حتی اگر آنها تبهکار باشند زمانی که تحت تعقیب قرار بگیرید باید از دید پلیس مخفی بمانید بسته به درجه کاری که انجام داده اید تعقیب پلیس نیز متفاوت خواهد بود در حالتی ممکن است حتی از هلیكوپتر پلیس نیز استفاده شود.با سیستم جدید Wanted در بازی باید سعی کنید تا جایی که امکان دارد از دید پلیس مخفی شوید زیرا در غیر اینصورت مکان شما به دیگر پلیس ها اطلاع داده خواهد شد و آن وقت است که خود را در محاصره عده زیادی از نیروهای پلیس خواهید دید.

در بازی سیستم GPS عالی وجود دارد که این امکان را فراهم می کند تا به راحتی بتوانید به هر مکان بازی که می خواهید بروید.سیستم رانندگی بازی هم پیشرفت قابل ملاحظه ای نسبت به نسخه های قبلی داشته و هر ماشین نیز روش و کارایی خاص خود را خواهد داشت.در بازی جلوه های زیبای زیادی وجود دارد که از آن جمله می توان به حالت حرکت آهسته اشاره کرد که در زمانی که می خواهید با ماشین از میان چندین ماشین پارک شده عبور کنید و یا زمانی که برای فرار از نارنجک تلاش می کنید فعال خواهد شد.ممکن است نسخه های قبلی GTA ضعف های زیادی داشته اند اما GTA IV به علت اینکه بروی PS3 و Xbox360 ارائه شده است از یک هوش مصنوعی قوی،سیستم فیزیک فوق العاده و شهری پر از جزئیات برخوردار است که سبب می شود تمام معایب سری قبلی بازی را فراموش کنید.

شاید بعضی از شما بخواهید بدانید کدام نسخه بازی بهتر است؟ باید گفت در PS3 بازی کمی بهتر است Frame rate  و textures در هر دو نسخه تقریبا یکسان هستند اما  ورژن PS3 کمی بهتر نمایش داده می شود البته Xbox360 در نمایش رنگ ها موفق تر خواهد بود اما PS3 از Anti aliasing بهتری بهره می برد و در PS3 به خاطر نوع Hard آن بازی کمی سریعتر Load خواهد شد در کل PS3 بهتر بازی را اجرا می کند ولی فراموش نکنیم بازی بروی Xbox360 هم بسیار لذت بخش است.

اگر می خواهید بدانید که کدام نسخه بازی بهتر است باید ببینید که دوستانتان کدام یک را انتخاب می کنند به خاطر سیستم بازی online جدیدی در بازی تعبیه شده است که  می توانید از آن به همراه دوستانتان لذت ببرید. از بازی چند نفره حداکثر با 15نفر از دوستانتان استفاده کنید. bread-and-butter در سیستم بازی چند نفره به شما  این اجازه را می دهد که بطور آزاد عمل کنید و وقت خود را به شلیک به سمت مردم و یا پلیس ها بگذرانید و یا اینکه در شهر قدم بزنید و به مکان های جدید بروید حتی می توانید وضعیت آب وهوا و ساعت روز را به دلخواه خود تغییردهید.مدهای بازی چند نفره دیگر هم در GTA IV وجود دارد که هر کدام مزیت و لذت خود را خواهندداشت.یکی از مدهای جالب بازی Cops n' Crooks است که در آن به دوتیم مختلف یعنی پلیس و تبهکار تقسیم خواهید شد وظیفه پلیس ها این  است که تبهکاران را دستگیر کنند و تبهکاران باید بتوانند با گریختن از دست پلیس خود را به نقاط مشخص شده برسانند.

مانند بسیاری از بازی ها  GTA IV هم دارای سبک مبارزه برای درجه است که براساس عملکرد به شما درجه خواهد داد بالا رفتن درجه نه تنها باعث می شود حس بهتری پیدا کنید بلکه لباس ها و امکانات تازه ای را در اختیارتان قرار می دهد تا اینکه با استفاده از آن ظاهر کاراکتر خود را تغییر دهید البته همه اینها مربوط به بازی چندنفره است .البته نمی توان گفت GTA IV مشخصات یک بازی online فوق العاده را دارد ولی درکل می توان آن را در گروه خوبهای این سبک قرار داد

banner

موضوعات
درباره ما

ایجاد کننده وبلاگ : hooman spv

این صفحه را به اشتراک بگذارید

آمار بازدید
کل بازدید ها :
تعداد کل مطالب :
آخرین بروز رسانی :

آپلود نامحدود عکس و فایل

آپلود عکس

برای نمایش تصاویر گالری كلیك كنید

کد گالری

ابزار وبلاگنویسان
banner 200x600
نظر سنجی

به نظر شما کدام یک از دستگاه های زیر برای بازی بهتر است.

پیوند های روزانه
کلمات کلیدی